Uplights

8 lamper i taske

PAKKEN INDEHOLDER:

8 x lamper

1 x taske

Strømkabler

 

Uplights giver en hyggelig stemning. Du placerer dem på gulvet og sætter strøm til og så er festen i gang. Det første uplight placerer du tæt på en stikkontakt. Resten af lamperne forbinder du ved, at trække et kabel i mellem dem. Det gør uplights nemme at placere, da der ikke skal være en stikkontakt til hver enkelt lampe.

Når de er placeret og lyser op af væggen, giver uplights et utroligt flot og indirekte lys.

Når du lejer 8 uplights her, leveres de i en praktisk taske med alle lamper og kabler i. Du bestemmer selv, om du skal have kabler på 2 meter med til at forbinde dem eller du skal have kabler på 5 meter med.

Når du bestemmer dig for, at leje højtalere og andet udstyr, skal det være enkelt og overskueligt. Det er vores eneste formål. At gøre det enkelt at leje lydanlæg og diverse effekter. Og det skal være til en pris, som er fair.

Nem opsætning og transport.

Pris: 500 kr. for 8 stk.

Prisen er ved afhentning og levering hos os i Varde.

Ønskes det leveret/opsat og pakket ned/afhentet kan dette arrangeres. Kontakt os for en pris på dette.
Kørsel afregnes med kr. 5.- pr. km. fra vores adresse til arrangementets adresse.

Udover lejeprisen opkræves der depositum, der udgør samme pris som selve lejeprisen.

Kontaktformular

Afbestilling


Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.