Soundboks 3

 

Soundboks 3

PAKKEN INDEHOLDER:

1 stk. Soundboks

1 stk. oplader

 

 

 

Soundboks 3 giver dig gode muligheder for høj musik.

Med Soundboks 3 kan du lave forskellige indstillinger af lyden, hvis du bruger deres egen app via den telefon, som er tilsluttet med Bluetooth.

Skal du holde gadefest eller hygge med vennerne i haven? Skal børnene holde ungdomsfest?
Så kan Soundboks 3  være den helt rigtige løsning.

Du kan for eksempel flytte festen udenfor, når vejret tillader det, for du behøver ikke at være i nærheden af en stikkontakt med Soundboks. Med det indbyggede batteri kan du spille mindst seks timer uden at have den i en stikkontakt. Der er også indbygget Bluetooth til, at tilkoble din telefon eller lignende.

Selvom der kan spilles højt med en Soundboks opfordrer vi til, at der altid tages hensyn til mennesker omkring festen, som ikke er en del af din fest. De har måske ikke lyst til, at lytte til hvad du spiller på den lejede Soundboks 3.

Når du lejer udstyr hos os, har vi et formål. Nemlig at det skal være nemt og overskueligt. Vi kører med en fast pris, uden en masse skjulte gebyrer.
Derudover har vi sat nogle, synes vi selv, fair priser. Priserne er med tanke på, at det er kvalitets udstyr og da vi fastsatte priserne kiggede vi også på, hvad vi selv ville give.

Pris 375 kr.

Prisen er ved afhentning og levering hos os i Varde.

Ønskes det leveret/opsat og pakket ned/afhentet kan dette arrangeres. Kontakt os for en pris på dette.
Kørsel afregnes med kr. 5.- pr. km. fra vores adresse til arrangementets adresse.

Udover lejeprisen opkræves der depositum, der udgør samme pris som selve lejeprisen.

Kontaktformular

Afbestilling


Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.