Lydanlæg

Her kan du se, hvilke muligheder du har, når du skal bruge højtalere til DIN fest. Vi har mange forskellige lydanlæg i sortiment. Herunder kan du læse mere om mulighederne. Vi har anlæg, som kan spille op, lige meget om du skal afholde et mindre arrangement med taler, eller det er en familiefest med op til 200 personer.

MELLEM LYDPAKKE

30-50 personer

En Mellem lydpakke giver dig et fint setup, som klarer det meste. Det kan spille højt og klart og har en fin bas uden for meget “bulder”.

STOR LYDPAKKE

50-100 personer

Denne løsning giver dig et rigtigt fint setup, som spiller perfekt op til de store fester.

MIKROFONPAKKE

Kablet

Mikrofonpakke kablet er ideelt, hvis du har et arrangement, hvor der skal holdes et oplæg eller en tale. 

MIKROFONPAKKE

Trådløs

Mikrofonpakke trådløs er ideelt, hvis du har et arrangement, hvor der skal holdes et oplæg eller en tale. 

Når du skal holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, gadefest eller andre former for fest, så kan du selv gøre meget for, at det bliver så festligt og mindeværdigt som muligt.

Det vigtigste for en rigtig god fest er uden sammenligning, at du har de folk med, som du virkelig holder af og vil dele gode stunder med. Men et andet vigtigt element til at gøre festen god er et ordentligt lydanlæg.

De musikanlæg vi lejer ud, er det, man kalder for PA anlæg. For dig betyder det, at du lejer et Professionelt Anlæg, uden at det koster dig en formue, for vi prioriterer en fair pris. Udover at vi tilbyder fair priser, har vi gjort det nemt og overskueligt at leje udstyr. Vi har en pris for en hel weekend, uden skjulte gebyrer.