fbpx

Lydanlæg

Her kan du se, hvilke muligheder du har, når du skal bruge højtalere til DIN fest. Vi har mange forskellige lydanlæg i sortiment. Herunder kan du læse mere om mulighederne.

Vi har anlæg, som kan spille op, lige meget om du skal afholde et mindre arrangement med taler, eller det er en familiefest med op til 200 personer.

Mellem lydpakke 30-50 personer

Stor lydpakke 50-100 personer

Lemus Soundbox

Mikrofonpakke

Når du skal holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, gadefest eller andre former for fest, så kan du selv gøre meget for, at det bliver så festligt og mindeværdigt som muligt.

Det vigtigste for en rigtig god fest er uden sammenligning, at du har de folk med, som du virkelig holder af og vil dele gode stunder med. Men et andet vigtigt element til at gøre festen god er et ordentligt lydanlæg.

De musikanlæg vi lejer ud, er det, man kalder for PA anlæg. For dig betyder det, at du lejer et Professionelt Anlæg, uden at det koster dig en formue, for vi prioriterer en fair pris. Udover at vi tilbyder fair priser, har vi gjort det nemt og overskueligt at leje udstyr.
Vi har en pris for en hel weekend, uden skjulte gebyrer.

Klik på et link i teksten her for at se mere om vores forskellige anlæg.

Afbestilling

Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.