fbpx

Lyd- og lyspakker

Her på siden kan du se hvilke muligheder, du har for at leje en komplet lyd- og lyspakke.

Når du lejer en lyd- og lyspakke, har du både et Professionelt Anlæg og fedt lys til dansegulvet.

Se mulighederne her:
Mellem lyd- og lyspakke
Stor lyd- og lyspakke

Skab den bedste fest med musik og lys

Lige meget om du skal holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, gadefest eller andre former for fest, så ønsker du dig en festlig og mindeværdig fest.

Det vigtigste for en rigtig god fest er uden sammenligning, at du har de folk med, som du virkelig holder af og vil dele de gode stunder med. Du kan dog gøre meget for at sikre en succesfuld fest ved for eksempel at sørge for et ordentligt musikanlæg.

De musikanlæg, vi lejer ud, er det, man kalder for PA anlæg. For dig betyder det, at du lejer et Professionelt Anlæg, uden at det koster dig en formue, for vi prioriterer en rigtig god lejepris.

Skal du være sikker på, at dansegulvet bliver uimodståeligt for dine gæster, kan du kombinere lydanlægget med lyseffekter. Det giver lige det lille ekstra, som gør DIN fest mindeværdig og til noget, som gæsterne snakker om længe efter.

Afbestilling

Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.