fbpx

Lemus Soundbox

Skal du holde gadefest eller hygge med vennerne i haven? Eller afholder du et arrangement, hvor du har brug for en mikrofon?
Så kan Lemus Soundbox være en rigtig god mulighed.

Lej en Lemus Soundbox

Med Lemus Soundbox får du:

1 stk. Soundbox
1 stk. mikrofon
1 stk. oplader
1 stk. minijack kabel til at tilslutte computer eller lignende

Lemus Soundbox giver dig ultimativ frihed
Du kan for eksempel flytte festen udenfor, når vejret tillader det, for du behøver ikke at være i nærheden af en stikkontakt med Lemux Soundbox. Med det indbyggede batteri kan du spille mindst seks timer uden at have den i en stikkontakt.

Når du lejer udstyr hos os, har vi et formål. Nemlig at det skal være nemt og overskueligt. Vi kører med en fast pris, uden en masse skjulte gebyrer.
Derudover har vi sat nogle, synes vi selv, fair priser. Priserne er med tanke på, at det er kvalitets udstyr og da vi fastsatte priserne kiggede vi også på, hvad vi selv ville give.

Pris
Kr. 500.- for en weekend
Kr. 300.- for en dag

Prisen er ved afhentning og levering hos mig i Varde.

Jeg kan levere og afhente for kr. 500.- inden for 25 kilometer fra Varde.
Over 25 kilometer fra Varde koster kr. 4.- pr. kilometer inklusiv moms

Udover lejeprisen opkræves der depositum, der udgør samme pris som selve lejeprisen.

    Afbestilling

    Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.