LEJ EN DJ

PAKKEN INDEHOLDER:

Professionel DJ

Lydanlæg der passer til jeres behov

Lydopsætning efter jeres ønsker og behov

Lysopsætning som passer til festen og stedet.

PRIS:

Kr. 600.- per time

Lej en DJ til dit arrangement. Så skal du ikke selv tænke på, at der skal være musik hele tiden og HVAD der skal spilles.

Med denne løsning skal I kun tænke på, at få sendt invitationer ud, sørge for mad og booke os.

Når I booker DJ hos os får I en DJ som har mange års erfaring i at spille til fester.
I får ALT hvad der skal bruges af lyd og lys, for at gøre netop JERES fest til FESTEN.

Når I beslutter jer for, at leje en DJ gennem os gør vi alt for, at det skal være så nemt og overskueligt som muligt. Vi kører med gennemsigtige priser uden en masse ekstra gebyr og lignende. Alt udstyr vi har til udlejning er professionelt udstyr, så I får det bedst mulige til JERES fest.

Vi synes faktisk ikke selv, at prisen er specielt høj. Slet ikke med tanke på, hvad I alt får for den pris.Det koster kr. 900.- per time, startende når vores DJ kører hjemmefra og til han er hjemme igen.

Med i den pris er som nævnt, alt angående kørsel, forberedelse, opsætning, musikanlæg, lys og hvad der ellers skal bruges.
Så hvis I f.eks. vil have ham i 5 timer og han skal bruge en time på transport i alt, giver det en pris på kr. 5.400.- ALT inklusiv.
Det eneste der kommer udover, er drikkevarer under arrangementet.

Vil du vide mere og høre efter, om vi er ledige til DIN fest?
Så brug formularen herunder. Husk at skrive lidt om, hvad du skal holde og ca. aldersfordeling på de inviterede.

Kontaktformular

Afbestilling


Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.