Ibiza lysbar

 

 

 

PAKKEN INDEHOLDER:

1 x 2 styk lamper med 12 x RGBW LED

1 x 2 styk lamper med moon flower effekt

1 x 4 meter strømkabel

1 x stativ til lyset 1,8 meter høj

Lysbar som fremhæver dansegulvet og giver rigtig fed effekt.

Skal du holde fest, og vil du tilføje noget ekstra udover et ordentligt musikanlæg?
Så kan du leje en Ibiza Lysbar til at oplyse dansegulvet. Med en lysbar får du blinkende lys i alle mulige farver, som bevæger sig på dansegulvet.

Sørg for, at din fest bliver helt i top, og tilsæt lyseffekt til dansegulvet, så du opnår den der helt særlige stemning, der lokker alle ud og danse.

Anlægget er meget nemt at sætte op.

Når du vælger at leje udstyr hos os, uanset om det er lydanlæg med professionelle højtalere eller det er en af vores effekter, som denne Ibiza Lysbar. Så har vi et formål. Det er at gøre det så nemt og enkelt, som overhovedet muligt at leje udstyr.
Vi har en pris for en hel weekend eller for leje fra mandag til torsdag.
Derudover udlejer vi udelukkende professionelt udstyr, til priser vi selv synes er ret fair. Men vigtigst er det til priser, som vi også selv ville betale, hvis vi skal ud for at leje noget.

Pris 500 kr.

Prisen er ved afhentning og levering hos os i Varde.

Ønskes det leveret/opsat og pakket ned/afhentet kan dette arrangeres. Kontakt os for en pris på dette.

 

Kontaktformular

Afbestilling


Afbestilles det lejede udstyr mindre end 24 timer før lejestart, forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve det fulde aftalte lejebeløb, dog uden depositum. Ved afbestilling 2-4 dage før lejestart forbeholder Varde Lyd & Lys Udlejning sig retten til, at opkræve halvdelen af aftalte lejebeløb.