Effekter

Her kan du se hvilke muligheder, der er for at leje forskellige effekter til din næste fest.

IBIZA LYSBAR

Med Ibiza Lysbar får du blinkende lys i alle mulige farver, som bevæger sig på dansegulvet.

UV LYS

UV Lys er velegnet til RAVE fest eller sjov underholdning til festen.

RØGMASKINE

Når du lejer en røgmaskine til DIN fest, tilføjer du en ekstra dimension. Hvis du samtidig også har noget lyseffekt, bliver dette fremhævet af røgen fra røgmaskinen.

SNEMASKINE

Skal du leje en Snemaskine til julefest, vinterfest, julefrokost eller måske J-dag? Så kan du tilføje ekstra stemning og give festen en snert af rigtig vinter, ved at leje en Snemaskine.

Lige meget om du skal holde bryllup, konfirmation, rund fødselsdag, gadefest eller andre former for fest, så ønsker du dig en festlig og mindeværdig fest.

Det vigtigste for en rigtig god fest er uden sammenligning, at du har de folk med, som du virkelig holder af og vil dele de gode stunder med. Men et andet element til at gøre en fest ekstra mindeværdig er at tilsætte lyseffekter, som giver en helt speciel stemning på dansegulvet.

Når du sørger for fed musik, god lyd og seje effekter, skal dansegulvet nok blive populært til din fest! Hvis du lejer udstyr hos os, uanset om det er forskellige effekter eller det er lydanlæg. Så har vi et formål. Det er at gøre det enkelt og nemt, at leje hos os. Derudover har vi en holdning til, at det ikke behøver at være dyrt. Med tanke på, at alt vores udstyr er professionel kvalitet, synes vi selv at prisen er meget fair.